Ny udstiller – Sall Whisky

Vi har fornøjelsen at byde velkommen til endnu en ny dansk udstiller – nemlig Sall Whisky

De nye drenge i klassen fra Sall kommer for første gang til Whiskymessen. Sall Whisky Distillery var for knap to år siden en idé, der opstod i en skurvogn i bidende frost midt i den jyske muld. De syv unge mænd har siden haft stor succes med en crowdfunding kampagne og sammen med egne midler og en stor åndelig opbakning fra lokalsamfundet i Sall er de meget tæt på at kunne realisere Østjyllands første dedikerede whiskydestilleri.

Spærene til destilleriet er netop blevet rejst, og til sommer flyttes det nyindkøbte udstyr ind i de nye rammer hvor produktionen forventes at starte tidligt på efteråret. Samtidigt med at gruppen i 2017 arbejdede på tilladelser og tegninger til det kommende destilleri, etablerede de et mindre laboratorie, hvor produktionsprocesserne er blevet testet ekstensivt på mindre kedler og kar.

Som noget særligt bruger Sall Whisky Distillery udelukkende lokalt, økologisk korn i whiskyproduktionen, som bliver dyrket på marker et par kilometer væk fra destilleriet. Markerne tilhører en af ejerne, hvilket betyder at Sall Whisky Distillery har fuld kontrol over fremstillingen af whiskyen, lige fra såning til tapning. I øjeblikket er destilleriet også ved at udvikle en løsning på et malteri.

Kom og få en snak med drengene om de store planer og deres kommende whisky. Der er ikke smagsprøver endnu, men muligheden for at lægge billet ind på en flaske fra første batch vil dog byde sig.

Læs mere om deres spændende projekt her.

Indlægs forfatter: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *