Ny hovedsponsor til Whiskymessen 2023

Ny sponsor på Whiskymessen: Octomore fra Bruichladdich destilleriet på øen Islay.

I mange år har sponsoren heddet Glenfiddich, men til den kommende messe bliver det en ny flot flaske med et unikt indhold, som kommer til at pryde billetter, plakater og hjemmesiden.

Whiskyen hedder Octomore og er fra Bruichladdich destilleriet på Islay. Det er en ”Super Heavily Peated” whisky serie, alle med omkring de 130 ppm’s, og alle i fadstyrke.

Whiskymessen bliver lørdag 4. marts 2023 afholdt i Kolding for 26. gang i træk, og der er mulighed for at smage ikke mindre end 1000 forskellige slags whisky.

Henrik Olsen og Ulrik Bertelsen er mændene bag Whiskymessen, og allerede nu er planlægningen begyndt, så Whiskymessen 2023 igen bliver et tilløbsstykke og sætter Kolding på whiskykortet. Samarbejdet med Bruichladdich vil løfte whiskymessen og alle fans af røget whisky kan glæde sig til store smagsoplevelser.

 

Masterclasses til de sande kendere

Siden den første Whiskymesse blev afholdt omkring årtusindskiftet er det nu ikke længere kun smagen, men også historien og teknikken bag de gyldne dråber, som interesserer danskerne. Derfor er der år for år blevet mere rift om de hold, som udbydes under messen, hvor internationale whiskyeksperter underviser i udvalgte whiskytyper.

 

– Det er utrolig mange, der interesserer sig for detaljerne og historien bag den enkelte whisky, og der er efterhånden mange små whisky-klubber, hvor smag og mærker bliver diskuteret. Vi ser, at de traditionelle herreklubber har fået en renæssance, hvor formålet ikke blot er at nyde en drink, men også at diskutere, hvordan produktionsform og ingredienser påvirker den færdige whisky, og det er netop hvad vores masterclasses står for, fortæller Henrik Olsen.

 

Så der afholdes naturligvis også en Masterclass med vores nye hovedsponsor Bruichladdich – læs mere på Whiskymessen.dk, når vi kommer tættere på.


Whiskymessen bliver afholdt lørdag den 4. marts 2023 i Sydbank Arena, Ambolten 2, 6000 Kolding.

 

Whisky.dk er en dansk forhandler af whisky, gin og andre spiritusformer. Firmaet har hjemme i Sjølund ved Kolding, hvor der findes en fysisk butik, men en stor del af omsætningen hentes på hjemmesiden. www.whisky.dk


Whiskymessen
 er Danmarks største whiskyevent, men byder også på mange andre spiritusoplevelser. Whiskymessen bliver afholdt lørdag den 4. marts 2023 i Sydbank Arena, Ambolten 2, 6000 Kolding. Læs mere på www.whiskymessen.dk 

 

Octomore bliver produceret på Islay destilleriet Bruichladdich og betegnes som en røget whisky. Whiskyen distribueres af firmaet Hans Just i Danmark Læs mere på www.bruichladdich.com 

Indlægs forfatter: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *