High End Spirits

BEKRÆFTET TIL WHISKYMESSEN 2024

Mød folkene bag High End Spirits som kommer med masser af dejlige produkter, så som: Wolfburn whisky og masser af rom fra Cane Island.

Det vidste du måske ikke om High End Spirits
• Vi er en del af AMKA Group, som er en familieejet virksomhed, som startede i 1978.
• Vi er en af Nordeuropas største importører og distributører af vin, specialøl og spiritus.
• Vi er en partner, der tænker i løsninger og innovation, samtidig med at vi har et uovertruffen serviceniveau.
• Vores lager og logistikafdeling er blandt de største i Nordeuropa. Det sikrer bl.a. et bredt sortiment og hurtig levering.
• Vores kompetente medarbejdere har altid vore kunder og deres behov i fokus.

Det er mere end 40 år siden at denne familieejede organisation blev grundlagt af Karsten og Anna-Marie Søndergaard. Det startede i en lille garage, i en tilsvarende lille by uden for Randers. I starten blev der kun solgt vin til familie, venner og forbipasserende, der så skiltet på garagen. I begyndelsen var det Anna-Marie, der i løbet af dagen passede AMKA. Om aftenen, når Karsten var færdig med sit job, fortsatte arbejdet med vinene. Med tiden kom der flere kunder til, der var i stand til at aftage større mængder. I 1980 blev det besluttet, at vinene skulle bane vejen for det daglige brød for hele familien – og dermed blev det også en fuldtidsbeskæftigelse. I 1992 begyndte sønnen Frank, og i 1997 blev det første selskab uden for Danmark åbnet i Sverige. Siden udvidedes selskaberne til hele Norden, Polen, Letland, Litauen og Tyskland. Quinta do Pégo i Portugal er også dansk-ejet med 4-stjernet hotel til den prisvindende vingård.