Knaplund Destilleri

Hos Knaplund henter vi vores inspiration i USA, som det eneste destilleri i Danmark. Og vi bringer lidt af Knaplund og stemningen herfra med på messen.

RELEASE AF KNAPLUNDS FØRSTE WHISKEY

På Whiskymessen releaser vi et begrænset antal flasker af vores to første whiskey’er (ca 250 flasker af hver variant). En Bourbon og en Rye Whiskey, som netop er kommet hjem på fadene efter måneder på Atlanterhavet. Det er verdens første atlantic aged whiskey. Vi har to fade med – fade som Karl for 3 år siden var med til at producere i USA – og som du kan smage og købe/tappe selv direkte fra fadet i Cask Strenght.

SMAG PÅ MOONSHINE og meget mere … 

På standen kan desuden smages og købes forskellige varianter af Knaplunds egen Roadhouse Moonshine – og et par fantastiske cocktails. På standen kan der desuden købes “Barrel aged in a bottle” spiraler og amerikanske egetønder i 2 ltr. Man kan også komme og høre mere om vores fadandels program, samt hvordan man kan bo på destilleriet, worskhops, smagninger, virksomhedsbesøg og meget mere.

TAG MED PÅ WHISKEYREJSE…

Derudover kan du høre om hvordan du kommer med på en whiskeyrejse Over There med besøg på udvalgte destillerier i Kentucky og Tennessee. En rejse der arrangeres i samarbejde med Texas Tours.

Her link til vores hjemmeside: knaplund.dk