HSG-Whisky & Raasay Destillery

BEKRÆFTET TIL WHISKYMESSEN 2022

Mød folkene bag HSG-Whisky som kommer med whisky fra det nye destilleri Raasay, samt produkter fra uafhængig whiskykøbmand Murray McDavid

Raasay er det første officielle destilleri på øen, Isle of Raasay, i det nordvestlige Skotland få kilometer nordøst for øen Isle of skye. De begyndte at destillere på øen i september 2017.

Mens destilleriet blev bygget, begyndte folkene bag Raasay at producere whiskyen, While We Wait på et udvalgt Highland destilleri for at bevise deres evner inden for whiskyproduktion, mens vi venter på deres første singlemalt bliver destilleret og lagret på Raasay.

Whisky fra Rassay ser allerede nu ud til at være ventetiden værd. While We Wait – 2018 release, har i 2019 vundet guld i World Whiskies Awards. Derudover har den også vundet sølv i international spiritus challange 2018. While We Wait – 2018 release er lavet i et begrænset oplag og derfor er alle flaskerne nummereret.

HSG Whisky er ejet og drevet af tre whiskyelskere, som gerne vil gøre det nemt at købe single cask whisky. Derfor sælger de bla. anparter i whiskyfade. Når whiskyen er klar til at blive hældt på flasker og blive fragtet til Danmark, står de for det hele. Som køber skal du blot vente på, at whiskyen bliver lagret og efterfølgende modtage den. Nemmere bliver det ikke. De er desuden importør af Raasay Distillery