Køb billet

Kære gæst til Whiskymessen 2021 – Dette års messe aflyses

Det er med stor ærgrelse, at vi må meddele at næste års store Whiskymesse aflyses pga. den nuværende situation med den igangværende covid-19-pandemi.
Regeringens nye retningslinjer tillader desværre ikke at afholde et arrangement forsvarligt, og vi forventer ikke at der kan afholdes et arrangement med op mod 3000 besøgende i marts. VI vil ikke gå på kompromis med sikkerheden og slet ikke med vores kære gæsters helbred. Desuden vil en reduceret Whiskymesse hverken være økonomisk rentabel, eller kvalitetsmæssigt givtig for jer, vores herlige messedeltagere. Til syvende og sidst handler det dog om vores alles helbred, og om at få stoppet smitten.

Vi krydser fingre for at kunne afholde den store 25. Whiskymesse i en jubilæumsudgave i 2022. Her vil desuden være frigivelse af Destilleriet Als’ første Whisky. Det bliver en brag af en fest, og vi går nu i tænkeboks det næste års tid, hvor vi vil sørge for en uforglemmelig Whiskymesse.

Danmarks største whiskyevent – Whiskymessen finder sted den 6.marts 2021 fra kl. 10 til 18 i Sydbank Arena, Kolding, Find vej.

Til vores 25´ende Jubilæums Whiskymesse kan du møde gæster fra udlandet og deltage i Masterclasses (mod ekstra betaling), smage masser af gratis whisky og et få kæmpe udvalg af betalingswhisky.

Alle får et whiskyglas udleveret.

Transport til messen? Læs mere her

Den første whiskymesse fandt sted i 2001, Park Hallen i Kolding.
Siden er der løbet meget whisky igennem systemerne.

Vi har været på banen siden 2001 som Danmarks største og mest seriøse udstillingsvindue for whisky, og nu også rom og øl! Vi er glade for og stolte over at Danmarks dygtigste whiskyimportører har valgt at deltage næsten uafbrudt i samtlige messer. Vi har justeret og rettet til undervejs, så det er blevet tilfredsstillende for alle parter. Selvfølgelig har vi fået lidt konkurrence undervejs, men det er sundt og det gør kun at vi må gøre vores allerbedste for at være det bedste sted i Danmark at profilere sine brands.

Bag Whiskymessen står de to whiskyentusiaster Henrik Olsen & Ulrik Bertelsen, som også ejer Whisky.dk