Ny Masterclass denne gang med rom

Romdeluxe Masterclass

Klokken 11.00 – Masterclass Romdeluxe – BEMÆRK kræver, at man har købt entrébillet til Whiskymessen

Romdeluxe er en af Danmarks førende uafhængige aftappere af rom i en sublim høj kvalitet. De har deltaget på whiskymessen i flere år, men det er første gang de præsenterer en Masterclass.

De er kendt for at lave aftapninger ved fuld fadstyrke, og at flytte grænserne for hvad man kan inden for rommens forunderlige verden. Rom Masterclassen afholdes af Kim Pedersen som er firmaets selvudnævnte Master Taster. Han vil føre jer igennem rommens verden med en masse god viden om de spændende rom som er på smageprogrammet, og sikkert også et par anekdoter fra en svunden tid.

De sekst dramme vi skal smage er:

Limited Batch Panama 21Yo – 57,18%

Consummatus Batch 2 – 43%

Wild Series Rum No. 37 Nicaragua 24Yo – 61,2%

Wild Series Rum Origin No. 6 Australia 60%

Distillery Series Rum No 1 Jamaica – 85,3%

Surprise 2024 udgivelse.

 

– foredraget er på dansk og finder sted på 2 sal i Sydbank Arena – Der er kun 30 billetter til rådighed efter først til møde princippet. Begrænset antal pladser til hver smagning. Smagningen finder sted den 2. marts 2024 på 2. sal hos Sydbank Arena (Kræver at man har købt entré til Whiskymessen). Min. 18 år for deltagelse og der tages forbehold for ændringer i produkterne. Husk: – Vi fremsender ikke en fysisk billet, brug “Print Selv” / download og medbring på dagen

 

 

Indlægs forfatter: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *