Sall Whisky frigav deres første råsprit på Whiskymessen 2020

Nåede du ikke forbi Whiskymessen og smagte på Sall Whisky´s første udgave af deres råsprit, er her chancen:
 
20cl / 63.5%
Danish Single Malt New Spirit
 
Distillery Bottling
Limited edition – Only 300 bottles New Spirit from Sall Whisky
 
Destilleriet Sall første batch Single Malt New Make udgives i både tørverøget og ikke-røget version. Kun 300 flasker af hver type udgør de første batch. Begge er forædlet af vårbyg fra markerne ”Stadsgaard” og ”Mosevang”
 
Med sig på Whiskymessen 2020 tager drengene deres første ”whisky”-udgivelse nogensinde: første batch af deres økologiske Single Malt New Make – både i en tørverøget version og en uden røg. Der er tale om et meget begrænset oplag af dette første batch new make på 300 flasker af hver type.
 
Denne Single Malt råsprit er først og fremmest forædlet af deres økologisk vårbyg, som landmanden i destilleriet har sået, dyrket og høstet, blot få kilometer fra kobberkedlerne. Kornet er blevet maltet i små portioner og de har selv mæsket med håndkraft – uden motorer og rørværk. Efter gæring dobbeltdestillerer de på deres kobberkedler – helt i tråd med de skotske traditioner – og det foregår ultra-langsomt. En destilleringsproces, som tager over et døgn før de har lavet vores endelige cut på deres spirit still. Deres økologiske Single Malt råsprit har de valgt at tappe på deres sædvanlige fadstyrke på 63,5% ABV, og flaskerne indeholder 20cl.
 
#SallWhisky #SallRåsprit #Whiskydk #Whiskymessen

Indlægs forfatter: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *