The Deacon & Bumbu – Ny udstiller på Whiskymessen 2024

The Deacon & Bumbu

Vi har fornøjelsen at byde velkommen til en helt ny udstiller, som kommer med lækker rom fra Bumbu og skotsk whisky fra The Deacon.

BUMBU er en udsøgt caribisk rom lavet udelukkende på naturlige ingredienser. BUMBU håndlaves i små partier på et autentisk destilleri i Barbados, der har eksisteret siden 1893. Barbados kaldes for den originale ”rum island”, hvor rom blev lavet for første gang for omkring 400 år siden.

Navnet BUMBU stammer fra den caribiske legende om de handlende sømænd i det 16. og 17. århundrede, der blandede caribiske frugter og krydderier med deres rom og kaldte det for ”Bumbu”. BUMBU bruger den samme opskrift i dag – for at skabe en unik, kompleks og sødmefuld rom. Vandet der anvendes i BUMBU rom er blandt verdens reneste, da vandet naturligt filtreres af Barbados’ koral-kalksten.

BUMBU VARIANTER

BUMBU ORIGINAL er en autentisk mørk rom med en sødmefuld smag af vanilje og karamel. Bumbu er blandet af den fineste caribiske rom og nøje udvalgte krydderier. Bumbu rom er modnet i op til 15 år.

BUMBU XO er en rig og kompleks rom med en flot farve, sødmefuld dybde og med noter af eksotiske frugter. Bumbu XO er modnet i op til 18 år, der resulterer i en raffineret smag af kaffe, karamel og kakao.

BUMBU CREAM er en udsøgt cremelikør: en perfekt blend af Bumbu rom og fløde. Bumbu Cream smager af chai, kokos og kanel. Bumbu Cream nydes bedst afkølet.

The Deacon Whisky

“The Deacon” er en førsteklasses blended Scotch Whisky, der er lavet af håndplukkede whiskyer, herunder whisky fra Islay og Speyside regionerne. Traditionelle kobberkedler, der anvendes i destillationsprocessen, giver et ikoniske udtryk på “The Deacons” fantastiske flaske.

Smagen er et mix af lækker Islay røg og sødmen fra Speyside whiskies.

Indlægs forfatter: admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *