Om

Danmarks største whiskyevent – Whiskymessen finder sted den 1.marts 2025 fra kl. 10 til 18 i Sydbank Arena, Kolding, Find vej.

Til vores 28´ende Whiskymesse kan du møde gæster fra udlandet og deltage i Masterclasses (mod ekstra betaling), smage masser af gratis whisky og et få kæmpe udvalg af betalingswhisky og rom varianter.

Alle får et whiskyglas udleveret.

Bliv VIP MEDLEM INCL BILLET HER

Husk den smarte HALSHÆNGER til whiskyglasset

Den første whiskymesse fandt sted i 2001, Park Hallen i Kolding.
Siden er der løbet meget whisky igennem systemerne.

Vi har været på banen siden 2001 som Danmarks største og mest seriøse udstillingsvindue for whisky, og nu også rom og øl! Vi er glade for og stolte over at Danmarks dygtigste whiskyimportører har valgt at deltage næsten uafbrudt i samtlige messer. Vi har justeret og rettet til undervejs, så det er blevet tilfredsstillende for alle parter. Selvfølgelig har vi fået lidt konkurrence undervejs, men det er sundt og det gør kun at vi må gøre vores allerbedste for at være det bedste sted i Danmark at profilere sine brands.

Bag Whiskymessen står de to whiskyentusiaster Henrik Olsen & Ulrik Bertelsen, som også ejer Whisky.dk

Kontaktinfo: Whisky.dk ApS, Vejstruprødvej 15, 6093 Sjølund, Cvr.: 35210040, Mobil: +455210 6093, E-mail: info@whisky.dk

Vi gør opmærksom på, at der vil blive taget billederog video til arrangementet, som kan blive brugt i forbindelse med andre arrangementer og markedsføring.

Bemærk: I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er køb af billetter ikke omfattet fortrydelsesretten. Ingen adgang for personer under 18 år.