Overnatning

Vi har lavet en aftale med Sportshotellet, som ligger lige ved siden af, hvor Whiskymessen afholdes – læs mere om bookning herunder…..

Sportel/hotel

Sportellet består af 55 velindrettede og godt udstyrede dobbeltværelser fordelt på 4 etager, alle med eget bad/toilet, hårtørrer, skrivebord, trådløs internet, TV og gratis parkering.
Der serveres morgenmad i cafeen på hverdage kl. 7-9 og i weekenden kl. 8-10.

I værelserne på de to øverste etager er der mulighed for opredning til yderligere 2 personer, hvilket giver os sammenlagt 174 sengepladser til din rådighed.

Der er check in fra kl. 15 på ankomstdagen (administrationen i SYDBANK Arena). Ankommer man senere end kl. 18.00 bedes I venligst informere om dette inden ankomst til info@koldinghallerne.dk eller på vagttelefonen +45 7632 6000. Check out senest kl. 10 (cafeen i SYDBANK Arena)

Hvis afbestilt inden kl. 16 på ankomstdagen, vil der ikke blive opkrævet gebyr. Hvis afbestilt senere eller i tilfælde af udeblivelse, vil 100% af den første nat blive opkrævet.

Med sportellet har vi optimale forhold for vores besøgende, hvad enten du er idrætsudøver, kursist eller på anden måde har brug for en overnatning.

Ring og hør nærmere tlf. 76 32 60 00 eller send en forespørgsel på info@koldinghallerne.dk